Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši jubilanti

11. 2. 2020

Naši jubilanti

Bohumil Petrach 85 let, SPKS Sokolov, z.s.

Významné životní jubileum v srpnu roku 2019 oslavil pan Bohumil Petrach z Habartova, výrazná osobnost SPKS Sokolov, z.s. V minulosti zastával funkci jednatele KK Habartov. Od roku 1989 do roku 1998 pak zastával funkci předsedy SPKS Sokolov, z.s. Po celý svůj život se aktivně podílí na rozvoji a propagaci kaktusářství na Sokolovsku. Jeho sbírka je stále 3. největší v našem regionu a pěstování kaktusů ho baví i po dosažení 85. roku života.

Ing. František Vojíř 80 let, SPKS Sokolov, z.s.

Je zákládajícím a zároveň služebně nejstarším členem SPKS Sokolov, z.s. Po absolvování základní vojenské služby odchází z rodného Dobříšska na tzv. umístěnku na Sokolovsko do obce Krajková. Zde žije až do dnešních dnů. V sokolovském spolku byl František Vojíř více než tři desítky let členem revizní komise. I v současnosti je aktivním členem, který se zúčastňuje většiny akcí SPKS Sokolov, z.s. Významná je jeho role tlumočníka.

Oběma jubilantům přejeme pevné zdraví, životní pohodu a mnoho příjemných okamžiků strávených u svých oblíbených rostlin. Členové SPKS Sokolov, z.s.